Jolanda Bayens

Stemactrice voiceover nieuwslezer en copywriter. Voorheen gewerkt als nieuwslezer/bureauredacteur voor Novum nieuws. Met klanten als Radio10 en ID&T. Woordvoerder en filelezer voor de VID van 2003 t/m 2010. Verder was Jolanda ook nieuwslezer voor Omroep West en tv zender RNN7. Daarnaast was zij stationvoice voor RTL8. Als voiceover en stemactrice is Jolanda  dagelijks te horen op radio, tv, internet en de bioscoop. “Mijn werk is mijn hobby”

Wendy Duivenvoorde

Is al sinds 2001 te horen op de radio. Eerst als filelezer voor de ANWB, daarna als één van de dj’s van 100%NL. Tevens was ze korte tijd als nieuwslezer te beluisteren bij Novum Nieuws en RTV-NH en als co-host bij KX Radio en de Wereldomroep. Ook heeft Wendy bij de Verkeersinformatie Dienst (VID) als filelezer gewerkt. Als voiceover is Wendy geregeld te horen in onder andere radio- en tv-commercials, bedrijfsfilms en telefoonsystemen voor klanten als Apple, Eneco en KLM-Air France en is zij de stationvoice van RadioNL.

Edvard Niessing

Edvard werkte 22 jaar als radio- en televisieomroeper, dj, regisseur, muzieksamensteller en presentator bij de KRO. In 1991 werd Edvard Niessing programmaleider bij Radio Noordzee Nationaal. Als presentator en nieuwslezer was hij ook werkzaam bij de regionale omroep RTVWest.  Na een korte tijd voor het ANP nieuws gelezen te hebben, was hij van 1994 tot 1997 het gezicht van het RTL Nieuws.

Edwin van ‘t Geloof

Edwin is te horen in de meest uiteenlopende audio- en videoproducties. Maar ook als DJ gewerkt bij Royaal FM en Decibel, daarvoor werkzaam als programma vormgever bij CityFM Classic Rock.

Frank van der Klugt

Frank is al tientallen jaren te horen als nieuwslezer bij diverse lokale, regionale, landelijke radiostations. Maar ook als ‘voice’ in radio en tv-commercials en documentaires en bedrijfsfilms. Jarenlang de stem van de instore commercials van Dirk van den Broek, “Deze week in de reclame,…. ”  Maar was ook werkzaam als DJ op CityFM Classic Rock en Radio 8FM.

Michael Kames

De stem van Michael laat zich het best omschrijven als warm, zakelijk, helder en vertrouwd. Hij is ondermeer te horen op de landelijke tv en op diverse radiostations.  Bekend als voice over in de RTL programma’s Schoner Nederland en Mijn Leven, Mijn Gezondheid.