Regionaal

World News Company  is ook leverancier van regionaal en lokaal nieuws.

WNC is al jaren leverancier van op “maat” gesneden nieuwsdiensten voor diverse omroepen. Zeer tevreden klanten die blij zijn met een betrouwbare partner. Men kan kiezen uit verschillende regionale/lokale nieuws opties, dat heeft te maken met de regio, met de vraag van de klant en is er nieuws voorhanden?  De bulletins kunnen bestaan uit 3 berichten, u kunt dit uitbreiden van minimaal 3 bulletins per dag tot  5 bulletins.

Dit is dé oplossing om aan de ICE-norm te voldoen. De bulletins staan elke dag op vaste tijden op onze server en met de GRATIS WNC Newsloader  worden deze automatisch in uw uitzendsysteem gezet. Eén keer instellen en daarna geen omkijken meer naar. Wij beschikken over een eigen nieuwsdesk die het nieuws verzameld en vervolgens wegzet bij de nieuwslezers die het “inlezen” en op  afgesproken tijden in ons uitzendsysteem zetten.

Het enige wat u moet doen is de GRATIS WNC Newsloader te installeren volgens de uitgebreide beschijving die u kan vinden onder de button “Installatie”. Voor prijzen kunt even kijken onder de button “Tarieven regionaal”.