Start

World News Company  brengt naast Engels-, Spaanstalig nieuws ook het Nederlandstalige nieuws. GRATIS ! Elke dag het nieuws uit de wereld, gratis op uw web/radiostation. Dit is uniek, geen andere leverancier doet ons dat na !  Wel zijn er enkele restricties aan verbonden. Zo zijn er maar 2 updates per dag, bestaat het bulletin uit 3 berichten, zit er geen weerbericht en headlines bij en geen upload in het weekend. Wij noemen dit het FREE News.  Wel krijgt u krijgt u van ons de WNC Newsloader voor 2 downloads per dag.

Voor de wat professionelere radiomaker en/of lokale omroep is er het PRO News en, nieuw, het PREMIUM News.

PRO News en PREMIUM News bestaan uit het wereldnieuws inclusief het weerbericht. In het pakket zit ook het losse weerbericht en de headlines, die bijvoorbeeld elk half uur geprogrammeerd kan worden. Elk uur wordt het nieuws ververst en 7 dagen per week, dus ook in het weekend. Inclusief de WNC Newsloader.

PRO News is met aan- en afkondiging WNC en PREMIUM News niet, zodat het op maat gemaakt is voor uw station. Heeft u interesse in één van deze diensten klik dan op de button “pakketten” voor verdere uitleg.

Vooraf kan U het Pro News en Premium GRATIS testen.  Heeft u interesse in onze up-to-date diensten vul dan het aanvraagformulier helemaal in.

U ontvangt dan de persoonlijke link van uw keuze, het FREE News of de link van het PRO News of het PREMIUM News. Deze moet u invoeren in onze WNC Newsloader.