Overstappen

Als je bijvoorbeeld niet tevreden bent met je huidige energie/telefoonleverancier, dan kan je altijd overstappen. Dat gebeurt bij Essent, Nuon, Vodafone, KPN. 

Het is daarom heel gebruikelijk om van leverancier te veranderen als je niet tevreden bent met de prijs, of geleverde kwaliteit.

In de radio-nieuwsdienstverlening gebeurt dit eigenlijk nooit. Maar in deze branche is het natuurlijk ook mogelijk dat je niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit.

World News Company is een aanbieder die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met het produceren van nieuwsbulletins, met klanten zoals RadioNL, Dolfijn FM, Waterstad FM, JoyRadio, WildFM en Arrow Classic Rock.

Met ieder uur kwalitatief, goed nieuwsbulletin, keuze uit 3 of 4 berichten, met en zonder weerbericht, gratis headlines én met uitsluitend heldere en frisse lezers  (Wendy Duivenvoorde, Alex Oosterveen, Edwin van ‘t Geloof, Edvard Niessing, Frank van der Klugt en Michael Kames)  Zij passen helemaal bij de radionorm van 2019.

Onze nieuwslezers zijn al vanaf 5 uur in de morgen bezig voor vroeg Nederland en brengen elk uur actueel wereldnieuws. Dit wordt gebracht door meerdere lezers verdeelt over de dag. Al onze inspreeklocaties zijn voorzien van nieuwe microfoons en voice processing.

Wij werken NIET met jaarcontracten, GEEN opzegtermijn en GEEN verplichtingen, enkel alleen met maand-afspraken en op basis van vooruitbetaling.

Overstappen is dan juist nú heel interessant !

Als je nú overstapt neemt WNC het contract over van je huidige aanbieder, en je betaalt bij ons hetzelfde tarief als je huidige contract. Dus eigenlijk voor het zelfde geld, maar dan wél in alle tevredenheid.

Vul hieronder alles in en de onderstaande downloadlink wordt binnen 12 uur geactiveerd:

http://www.downloadlokaalmedia.nl/overstappen/nieuws.mp3