Categoriearchief: slider

Regionaal

World NewsCompany is ook leverancier voor regionaal en lokaal nieuws.

De meeste lokale omroepen beschikken niet over een eigen nieuwsredactie. Deze omroepen maken veelal gebruik van Novum, ANP en de NOS die ook regionaal nieuws leveren maar niet echt regio gebonden zijn. Anders gezegd, ze leveren goed nieuws, alleen niet op “maat’ gesneden. World News Company is al jaren leverancier van op “maat” gesneden nieuwsdiensten voor diverse omroepen. Zeer tevreden klanten die blij zijn met een betrouwbare partner.

Men kan kiezen uit verschillende regionale/lokale nieuws opties, dat heeft te maken met de regio, met de vraag van de klant en is er nieuws voorhanden?  De bulletins kunnen bestaan uit 3 berichten, u kunt dit uitbreiden van minimaal 3 bulletins per dag tot  5 bulletins.  Dit is dé oplossing om aan de ICE-norm te voldoen. De bulletins staan elke dag op vaste tijden op onze server en met Nieuwsloader worden deze automatisch in uw uitzendsysteem gezet. Eén keer instellen en daarna geen omkijken meer naar.

Wij beschikken over een eigen nieuwsdesk die het nieuws verzameld en vervolgens wegzet bij de nieuwslezers die het “inlezen” en op  afgesproken tijden in ons uitzendsysteem zetten. Het enige wat u moet doen is de Nieuwsloader te installeren volgens de uitgebreide beschijving die u kan vinden onder de button “Installatie”.